Senčna jadra – izdelava in montaža senčnih jader, ponjav in senčil

Po meri izdelamo senčna jadra, platnene ponjave in platnene strehe

Po naročilu vam izdelamo senčna jadra, platnene ponjave in platnene strehe najrazličnejših dimenzij in oblik. Senčna jadra so idealna rešitev za zagotavljanje prijetne sence v domačem okolju (terasa, vrt…) kot tudi za zagotavljanje sence pred raznimi lokali, bari in restavracijami.

Senčna jadra zagotavljajo širok nabor senčenja in so primerna tudi za senčenje večjih površin tako zasebnih, poslovnih in javnih.

Zaradi vsega naštetega so idealna rešitev za zagotavljanje sence in zaščito pred ostalimi vremenskimi vplivi.

Senčna jadra odlikuje estetski videz, prilagodljivost, visoka odpornost na različne vremenske vplive in funkcionalnost.

Senčna jadra izdelujemo po meri in so proizvod lastnega znanja in izkušenj. Ker so jadra narejena po meri jih ponavadi lahko vpnemo na že obstoječo konstrukcijo, drevesa, strešne nosilce, fasado itd. lahko pa se postavi tudi namenska konstrukcija oz. način vpenjanja jadra.

Jadro je lahko konstanto obešeno, vsaj v času trajanja sezone, omogoča pa tudi sorazmerno enostavno zlaganje in pospravljanje. Enostavnejša in manjša senčna jadra so ponavadi tro-točkovno vpeta (privezana, nataknjena) pri večjih jadrih pa se lahko uporabi tudi sistem vpenjanja z jekleno vrvjo manjšega obsega in šponači. Senčna jadra ponavadi izdelujemo iz trpežnega, namenskega in visoko kvalitetnega materiala ki je seveda tudi vodoodbojen.