Zaščitna pokrivala za počitniške prikolice ali avtodome

Zaščitite vašo počitniško prikolico ali avtodom v času zimovanja/mirovanja oz. takrat ko ni v uporabi. Večina lastnikov počitniških kamping prikolic in avtodomov ponavadi nima prostora oz možnosti da bi počitniško prikolico ali avtodom pospravila pod streho. V primeru zimovanja počitniških prikolic (pavšal) v za to namenjenem prostoru v večini primerov pokritih površin niti nimajo in jih ne zagotavljajo.

Vaša počitniška prikolica (avtodom) je torej več ali manj tekom celega leta izpostavljena najrazličnejšim vremenskim pogojem (ekstremna vročina, sonce, mraz, vlaga dež, veter…), prav tako pa ni varna tudi pred ostalimi poškodbami, ptičjimi iztrebki, umazanijo in morebitno vlago. Vse omenjeno načenja zunanjost vaše počitniške prikolice (avtodoma), povzroča kasnejše puščanje in pripomore k slabši ohranjenosti, nabiranju plesni in vlage na površinah, zbledenosti barve, preperetju zaščitnih gumic itd. 

Priskrbite si zaščitno pokrivalo, narejeno po meri in izključno za vašo prikolico / avtodom. Kot že omenjeno so tovrstna pokrivala namenjena zaščiti pred vremenskimi in drugimi vplivi. Podaljšujejo življensko dobo vaše počitniške prikolice / avtodoma, preprečujejo poškodbe in madeže in omogočajo boljšo ohranjenost pokritih predmetov. Namestitev pokrivala je običajno enostavna in hitra, pokrit predmet pa je praktično takoj po odstranitvi pokrivala že pripravljen na uporabo. 

Pokrivalo vam izdelamo po merah in je unikatno za vašo prikolico / avtodom. Izdelano je iz parapropustnega materiala, ki navzven prepušča vlago, navznoter pa 100% ščiti pred vdorom UV žarkov in vode. S tem preprečimo nabiranje vlage in kondenza v notranjosti. Vseeno pa je zaželjeno da vedno pokrijemo suh in vsaj približno čist predmet (npr. brez listja, iglic in ostalih stvari v notranjosti oz na strehi). Prednost pokrivala izdelanega po meri je poleg omenjenega materiala tudi ta da se popolno prilega vaši prikolici, je izdelan po vaših željah, omogoča enostavno zapenjanje spodaj, tam kjer imate vrata v prikolico/avtodom vam lahko namestimo zadrgo tako da lahko v vašo prikolico ali avtodom vstopate tudi takrat ko je le ta pokrita. Poleg tega so omenjena pokrivala tudi dodatno ojačana na občutljivih mestih.

Pokrivala so izdelana po meri in so unikatna. Zaradi tega jih nimamo na zalogi. Kontaktirajte nas za naročilo oz za dodatne informacije.