UKU Wi-Fi & UKU GSM & UKU

Kontrola upravljanja preko mobilne apliacije

UKU Wi-Fi ali UKU GSM krmilnik za savno omogoča zelo enostavno in udobno ogrevanje savne.

Z UKU lahko svojo savno segrejete na licu mesta ali pa to storite iz telefona prek mobilne aplikacije HUUM. Za delovanje mobilne aplikacije mora biti UKU povezan z omrežjem Wi-Fi ali GSM. UKU ima več varnostnih in dodatnih funkcij za prijetno savnanje in lahko se uporablja z grelci različnih proizvajalcev.

Značilnosti:

Za grelnike do 18 kW

Daljinsko upravljanje preko mobilne aplikacije

Zaščita pred pregrevanjem

Otroška varnostna ključavnica

Časovnik

Povezljivost z lučmi / prezračevanjem in parnikom

Prihranite čas z mobilno aplikacijo

Upravljanja z mobilno aplikacijo ima dve pomembni prednosti.

Recimo, da vaše ogrevanje savne traja približno eno uro bi z običajnim krmilnikom za savno pomenilo, da bi po prihodu domov morali čakati še eno uro, preden bi ga dejansko lahko uporabili. Z daljinskim upravljalnikom za mobilno aplikacijo lahko začnete segrevati savno, tudi ko še niste doma. Grelec za savno lahko preprosto aktivirate s telefona in to uro porabite za zaključek v službi ali vadbo v telovadnici.

V trenutkih, ko vročo savno najbolj potrebujete, vam nanjo ni treba čakati. Morda ste pravkar preživeli cel dan na smučanju ali pa ste na poti nazaj z dolgega potovanja. Kaj je lahko bolj prijaznega in regenerirajočega kot vroča savna, ki vas čaka takoj, ko stopite skozi vrata.

Še en koristen vidik je, da vam za ogrevanje savne ni treba biti fizično prisoten. Tukaj je odlična priložnost za lastnike Airbnb stanovanj, penzionov in drugih nastanitvenih objektov, ki želijo svojim gostom ponuditi nekaj posebnega.

Te krmilnike je mogoče uporabljati z električnimi grelniki katerega koli proizvajalca, če delujejo z daljinskim upravljalnikom in imajo funkcijo nadzora temperature.

Specifikacije

KONTROLER

Nastavitev temperature:
40-110 ºC

Za grelnike do:
18 kW

Napajalna napetost:
400 V 3N; 230 V 1N

Čas ogrevanja:
3h; 8h; 12h

BROŠURA

Mobilna aplikacija HUUM ima več kot le vklop in izklop grelnika savne.

Pri ogrevanju lahko izberete čas začetka in konca ogrevanja ter nastavite želeno temperaturo. Zahvaljujoč senzorju vrat krmilne enote UKU bo aplikacija vedela, če ste pustili vrata savne odprta in v tem primeru ne bo dovolila ogrevanja.

Medtem ko se savna segreva, lahko kadarkoli preverite trenutno temperaturo in vidite, kako poteka.

Če že točno veste, ob kateri uri potrebujete, da je vaša savna vroča, vam pride prav funkcija časovnika. Samo aktivirajte časovnik in savna bo ogreta točno do vašega prihoda domov s treninga ali do časa za savnanje.

Upravljalnike savne HUUM lahko povežete s funkcijami luči, prezračevanja in uparjalnika, ki jih lahko upravljate tudi prek mobilne aplikacije. Če želite to narediti, morate te funkcije najprej aktivirati na nadzorni plošči na steni.

Število uporabnikov aplikacije je neomejeno. Aplikacijo si lahko naloži vsak, ki ima ID številko krmilnika savne in jo poveže z grelcem. Tako lahko vsi družinski člani ogrevajo savno iz aplikacije in vedno vidijo, ali je savna že ogreta. Prijatelji, povabljeni na savnanje, lahko spremljajo temperaturo savne in vedo, ali je že pripravljena.

Prednosti:

  • Android, iOS, spletna aplikacija
  • 8 različnih jezikov
  • Neomejeno število uporabnikov
  • Obvestilo, ko je dosežena končna temperatura
  • Nadzor luči/prezračevanja ali parnika
  • Senzor za vrata
  • Otroška varnostna ključavnica
  • Nastavitev časovnika vklopa
  • Nastavitev temperature ogrevanja


Izbirate lahko med barvami

Najbolj pogoste uporabljene barve

Kontroler v črni barvi
kontroler v beli barvi
kontrler v sivi barvi