Popravilo in izdelava navtične zaščitne opreme

Izdelava platnena opreme za navtiko

Platnena oprema za navtiko je ponavadi izdelana iz visoko-kakovostnih materjalov vendar je izpostavljena različnim ekstremnim vremenskim vplivom. Od močnega vetra, sonca, dežja, slane vode, vročine in mraza. Zaradi vseh teh dejavnikov je še posebej dovzetna za poškodbe, naročilo nove pa ponavadi traja kar nekaj časa in tudi cenovno ni najbolj ugodno.

Pri navtiki in navtični platneni opremi ponavadi govorimo o dveh različnih stvareh. Eno so zaščitne ponjave oz pokrivala, ki pred vremenskimi vplivi ščitijo pomembne dele na čolnu, jadrnici ali jahti (elektronske komponente, zunanje sedežne garniture, navtično opremo, pokrivalo za cel čoln v času zimovanja…), drugo pa so platna, ki ne nudijo neposredne zaščite pred vremenskimi vplivi ampak so del navtične opreme – senčna jadra, senčniki (pokrivala) za stekla, prevleke na sedežnih garniturah itd.

Zaščitite dragoceno navtično opremo ali prinesite staro na servis

V večini primerov izdelujemo zaščitna pokrivala za vaš čoln ali za pomembne, vremensko občutljive in dragocene stvari na čolnu, jadrnici ali jahti. Če ne veste, koga poklicati ko potrebujete servis platnene navtične opreme ali izdelavo le te po meri nas kontaktirajte.

Škoda bi bilo, da je dragocena navtična oprema izpostavljena različnim vremenskim vplivom. Zaščitite jo s po meri narejenim pokrivalom, prinesite na servis vaše staro pokrivalo, jadro, platno ali nas kontaktirajte v kolikor imate dodatna vprašanja ali želje. Še vedno smo našli ustrezno in ugodno rešitev.