Servis in izdelava termo pokrival za masažne bazene, vroče kadi, jacuzzi-je

Pokrivala za vroče kadi, jacuzzi-je in masažne bazene

Izdelujemo nova (termo) pokrivala za vaše masažne bazene oz nudimo kvaliteten servis vaših obstoječih zaščitnih pokrival. Smo pravi naslov tako za popravilo oz. v kolikor to ni več mogoče tudi za izdelavo popolnoma novega termo pokrivala vključno z njegovim polnilom.

Zaščitna termo pokrivala za vroče kadi so običajno izpostavljena različnim vremenskim pogojem in visoki stopnji vlage zato se hitro pojavijo madeži, sledovi plesni, platno preperi ali se strga, platno začne puščati in plesen in umazanija načneta polnilo pokrivala itd. V kolikor ukrepate hitro je možno, da vaše pokrivalo potrebuje zgolj servis in krpanje v nasprotnem primeru pa boste potrebovali novo pokrivalo.

Kvalitetna in trpežna pokrivala s polnilom za masažne bazene – jacuzzije.

Nova zaščitna pokrivala izdelujemo po meri, zato je zaželjeno da s seboj prinesete vaše staro pokrivalo, da ga lahko uporabimo za kroj. Izdelava novega pokrivala je hitra, kvalitetna in cenovno ugodna. Predvsem pa je izdelava novega pokrivala verjetno hitrejša opcija od dobave novega pokrivala s strani dobavitelja v kolikor dobavitelj le tega nima na zalogi.

Prednost izdelave novega pokrivala je tudi v tem da lahko izbirate med nekaj različnimi materiali, barvami, po želji vam lahko dodamo dodatne ročaje, izbirate lahko debelino termo polnila itd.

Kontaktirajte nas ali nas pokličite za dodatne informacije in vprašanja.

Ponujamo tudi nove kvalitetne vroče kadi jacuzzi-je.